Skiferie!

Her vil du blive opdateret med de bedste internetpriser på billig skiferie. Vi finder de biligste skiferier for hvert land, med liftkort, dog uden guider!*

Her finder i den billigste skiferie til Østrig, inkl. liftkort. Klik på priserne for at læse mere eller for at bestille en billig Skiferie til Østrig!

Pension Steindlhof ***
Centralt i Walchsee, Skibus 100 m,
Skiområde 10 km. 7 Nætter, 6 dages liftkort
Lejl til 6 Pers. Fra Kr. 1465.- Pr. Pers.
Bestil skiferien nu.
 

 

Her finder i de billigste skirejser til Frankrig inkl. liftkort. Klik på prisen for at bestille eller læse mere om billig Skiferie til Frankrig!

Les Domaines de L`Arselle****
Centralt i Chamrousse, direkte i skiområdet,
Skiområde 50 m. 7 Nætter, 6 dages liftkort
Lejl til 6 Pers. Fra Kr. 757.- Pr. Pers.
Bestil skiferien nu.
 

 

Her finder man de bedste skiferier til Italien inkl. liftkort. Klik på prisen for at læse mere eller bestille en billig Skiferie til Italien!

Apart Tredici Cime***
Centralt. midt i Santa Catarina, Skibus 100 m,
Skiområde 400 m. 7 Nætter, 6 dages liftkort
Lejl til 6 Pers. Fra Kr. 1522.- Pr. Pers.
Bestil skiferien nu.
 

 

Her finder i en billigSkirejse til Tjekkiet, UDEN liftkort. Klik på prisen for at læse mere eller bestille en billig Skiferie til Tjekkiet!

Hotel Harrachov Inn***
Centralt og midt i Harrachov, Skibus 0 m,
Skiområde 50 m. 7 Nætter, UDEN liftkort
Db.Vær. 1/2 Pens. Fra Kr. 1216.- Pr. Pers.
Bestil skiferien nu.
 

 

*Alle priser her på siden, er med forbehold og uden ansvar, priserne opdateres jævnligt.

Her finder i billige skiferier til Schweiz, inklusiv liftkort. Klik på prisen for at bestille eller læse mere om en billig Skiferie til Schweiz!

Residence La Pacondu****
I hjertet af af Nendaz, direkte på pisten,
Skiområde 100 m. 7 Nætter, 6 dages liftkort
Lejl til 6 Pers. Fra Kr. 2287.- Pr. Pers.
Bestil skiferien nu.
 

 

Herunder finder i billig skiferie til Tyskland inkl. liftkort. Klik på prisen for at læse mere eller bestille en billig Skiferie til Tyskland!

Apart Kornauer Stuben***
Stille område 2 km fra Oberstdorf, skibus 500m
skiområde 1,5 Km. 7 Nætter, 6 dages liftkort
Lejl til 6 Pers. Fra Kr. 1752.- Pr. Pers.
Bestil skiferien nu.
 

 

Herunder finder i billigere Skiferie til Norge inkl. liftkort. Klik på prisen for at læse mere eller bestille den billigste skiferie til Norge!

Kan snart bookes!!
Skibus m
Skiområde m. 7 Nætter, 6 dages liftkort
Lejl til 6 Pers. Fra Kr. .- Pr. Pers.
Bestil skiferien nu.
 

 

 

Skiferie-Destinationer!

               

 

 

Over 1/2 million danskere pakker hvert år deres ski, støvler og kuffert, for at rejse afsted på skiferie!

Skiferien, er blevet en ferieform, som stadig flere og flere danskere nyder hvert år. Og med god grund vil nogen måske sige. Skiturismen og salget af skirejser, har oplevet en meget stor vækst de seneste år, og det er især Østrig, Norge og Frankrig, der er danskernes foretrukne skidestinationer.. En større dansk landsdækende undersøgelse viser, at det er op mod tre ud af hver fire danske skiturister, der foretrækker selv at køre til deres skidestination. Med andre ord, ca. 75% af skituristerne mener at kør selv skiferien er bedst og billigst.

Undersøgelsen viser i øvrigt, at godt og vel 30 pct. af danskerne står på ski jævnligt - det svarer til ca. 1.700.000. store og små danske skiturister.
Ikke alle tager på skiferie hvert år, men når de gør, sidder ca. 67 % af dem i en bil - og ca. 58 % benytter også et skib under rejsen!

Den næst mest populære transportform, er fly med knapt18 pct. Busserne, der som transportmulighed, har lidt et alvorligt "knæk", (da reglerne for sovebusser blev strammet op for nogle få år siden), tegner sig nu for 15 pct. Og kun cirka 10 pct. af de danske skiturister rejser med toget på skiferie.

Derudover viser denne undersøgelse, at Norge er det land danskerne helst vil besøge som skiferieland. Omkring 51 pct. svarer, at her står de oftest på ski - og af alle årets danske skirejsende vil ca. 55 pct. rejse til de norske fjelde.

Mange vil gerne have deres bil med på skiferie, så kan folk nemt have alt deres ski og udstyr med og samtidig være mere fleksible, når de er kommet frem til skidestinationen..